Segueix-nos a les xarxes socials:

Un hospital de Bangla Desh es prepara per intentar operar l'"home arbre"

El principal hospital públic de Bangla Desh ha constituït un equip d'especialistes per intentar operar un individu que ha desenvolupat berrugues amb aparença d'escorces d'arbre en mans i peus a causa de l'estranya malaltia coneguda com "l'home arbre"

Les berrugues van començar, fa una dècada, a inutilitzar a poc a poc les extremitats d'Abul Bajandar, de 26 anys. "Es tracta d'una epidermodisplàsia verruciforme, una malaltia no contagiosa de la qual tot just es coneixen uns quants casos a tot el món. Mai havia vist una cosa igual", va afirmar el doctor Samanta Lal Sen, coordinador de la unitat de cremats i cirurgia plàstica del centre mèdic.

Segons Sen, un equip de sis cirurgians generals, dermatòlegs i altres especialistes farà diverses anàlisis "durant les pròximes dues o tres setmanes" per avaluar si és possible dur a terme una operació quirúrgica per extirpar les berrugues.

"A priori no hi ha cura per a la malaltia. El nostre objectiu és proporcionar un alleujament al pacient, millorar la seva condició i intentar aconseguir que les mans i els peus tornin a ser funcionals, ja que en l'actualitat no pot valer-se per si mateix", ha subratllat.

Prem per veure més contingut per a tu