Segueix-nos a les xarxes socials:

L'institut d'Auro rep dues distincions pels seus projectes internacionals

El centre de Santpedor acull, precisament aquesta setmana, alumnes de Polònia, Itàlia i Turquia

L'institut d'Auro rep dues distincions pels seus projectes internacionals

L'institut d'Auro de Santpedor, que té una tradició extensa en projectes internacionals, ha rebut recentment dues importants distincions en aquest terreny.

Per una banda, durant el bienni 2013-2015, el centre docent bagenc va portar a terme el projecte "Combining Europe with a musical rope (EU-ROPE): Let's make a musical", que ha rebut el segell de qualitat tant de l'agència espanyola Etwinning -que té per objectiu facilitar els contactes on-line entre centres d'Europa- com de l'agència europea. I, d'altra banda, posteriorment aquest mateix projecte ha estat seleccionat només amb 9 més, d'entre un total de més de 4.000, com a exemple de bones pràctiques a l'hora de combinar la plataforma Etwinning i el programa Comenius.

Des de l'any passat, fins al mes de juny del 2017, l'institut d'Auro porta a terme un nou projecte europeu, dins del programa Erasmus+, que es titula "Employability on Stage", que explora els camins de l'ocupabilitat dels joves també treballant-ho de diverses maneres que conflueixen en l'elaboració de quatre musicals que es representaran en les quatre trobades internacionals que tindran lloc al llarg d'aquests quatre anys.

Un musical per a tot el poble

La primera trobada s'està duent a terme, precisament, aquesta setmana. Alumnes de Polònia, Itàlia i Turquia van arribar a Santpedor dilluns a la tarda i s'hi estaran fins dissabte. Els joves s'allotgen en cases de les famílies dels alumnes de l'institut, fan activitats de descoberta de la zona, activitats de socialització entre ells i la preparació del musical, que tindrà lloc a Cal Llovet, demà, dijous, dia 11, a les 8 del vespre. Representants de l'institut bagenc remarquen que l'espectacle és obert tot el poble i que l'entrada és gratuïta.

Prem per veure més contingut per a tu