Segueix-nos a les xarxes socials:

El vuitè torneig de Carcassonne de la Llum es clou amb un ple femení al podi

Carolina Garcia, de Sant Vicenç dels Horts, guanya una competició que aplega 29 participants

El vuitè torneig de Carcassonne de la Llum es clou amb un ple femení al podi

Carolina Garcia ha estat la guanyadora de la 8a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum de Manresa que organitza el Club del Joc del CAE. Marta Lentijo, en segona posició, i Ada Oliveras, tercera, van completar un podi totalment femení, un fet inèdit fins ara en aquest torneig. Carolina Garcia és membre del Club Amatent i es dóna la curiositat que aquesta és la segona edició consecutiva guanyada per un membre d'aquesta entitat de Sant Vicenç dels Horts.

El torneig es va celebrar dijous al Cafè de Taller i hi van participar 29 persones, força d'elles provinents d'altres localitats: Artés, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Gavà... Enguany s'hi havien incorporat força novetats, tant pel que fa a la seva organització i logística com relacionades amb el joc. A nivell de joc cal destacar la incorporació de dues noves expansions creades pel Club del Joc -"La pesta negra" i "La reina Sibil·la"-, que se sumaven a les tres ja existents d'edicions anteriors: "El misteri de la Llum", "El bisbe Galceran" i "El rei Pere III". Les expansions tenen com a finalitat complementar i modificar el joc original i ambientar-lo amb fets i personatges del misteri de la Llum de Manresa.

Pel que fa a la logística, els resultats de les partides eren enviats pels mateixos jugadors via mòbil i s'incorporaven directament a un tauler de classificació. D'acord amb el nivell de participació, la Carolina i la Marta s'han guanyat plaça per poder participar al Campionat d'Espanya de Carcassonne que es farà el juny a Madrid. El Torneig de Carcassonne és una de les activitats que el CAE aporta al programa d'actes de les Festes de la Llum 2016. Es va incorporar a aquestes festes l'any 2009, justament l'any en què el CAE en va ser l'entitat administradora.

Prem per veure més contingut per a tu