Segueix-nos a les xarxes socials:

Aramís Fuster, a l'hospital després de ser trobada amb lesions en un hotel de Madrid

La vident berguedana presentava erosions i policontusions

Aramís Fuster, a l'hospital després de ser trobada amb lesions en un hotel de MadridArxiu particular

La vident berguedana Aramís Fuster va ser ingressada dimarts d'aquesta setmana a la unitat psiquiàtrica de l'Hospital La Paz, a Madrid, després de ser trobada amb diverses lesions, al coll i l'engonal, en una habitació d'un hotel de la capital de l'estat, segons explicava ahir el diari digital el Español, que citava fonts policials i sanitàries.

D'acord amb la informació publicada pel diari digital, els fets van tenir lloc el passat dia 16 d'agost a mig matí. La vident berguedana feia uns dies que estava allotjada a l'Hotel G3 Galeón, situat al carrer Francesc Medrano, número 4 de la capital espanyola. Des d'aquest establiment van avisar la Policia Nacional per advertir que portaven un temps sense tenir notícies d'ella, que estava allotjada a l'establiment.

Les fonts policials consultades van precisar que Fuster tenia ferides al coll i a l'engonal.

Quan la patrulla policial es va presentar al lloc, va accedir a l'habitació número 108 de l'hotel, que és en la qual s'allotjava la vident. Segons van assenyalar aquestes fonts, la dona es trobava estesa al llit i, en veure el seu estat, els agents van sol·licitar la presència dels serveis d'emergències sanitaris. Per aquest motiu, fins al lloc es van desplaçar efectius del SUMMA 112 que aquest dia i en aquella hora van atendre una dona amb aquestes característiques. Van indicar que presentava "erosions" i "policontusions" i que van fer que fos necessari un trasllat a l'hospital. En el moment en què la van trobar, la dona estava desorientada, semiinconscient i s'apreciava que els mobles de l'habitació de l'hotel havien estat canviats de lloc.

La coneguda pitonissa berguedana havia travessat problemes econòmics recentment. Havia estat desnonada a causa de l'impagament durant un termini de 15 mesos del lloguer d'un pis on vivia a Berga i també acumulava diversos deutes. La icona berguedana del tarot durant els anys 90 havia trobat solució oferint els seus serveis sexuals.

Així es pot comprovar al web d'escorts d'Anna Solano, on Maria Antònia Pérez Sánchez, que així es diu realment la coneguda vident que vivia a Berga, ofereix els seus serveis com a dominatrix. En el seu perfil es poden veure diverses fotografies seves despullada, així com abillada amb un vestit de cuir de dominadora.

Prem per veure més contingut per a tu