Segueix-nos a les xarxes socials:

Els errors més freqüents en el joc de la conquesta

En l'art de la seducció no existixen les regles però hi ha certes actituds que convé evitar

Els errors més freqüents en el joc de la conquesta

En el joc de la seducció són molts els factors que entren en joc i ficar la pota és quelcom extremadament fàcil. Encara que en l'amor no existixen les regles, quan estem coneixent algú i volem seduir-lo no és bo mostrar totes les cartes a la primera. Tampoc fer un examen psicotècnic a la futura conquesta, ni voler mostrar una imatge de postureig que gens té a veure amb un mateix.

Donar massa informació

Està clar que en una primera trobada amb algú que ens agrada els silencis es fan incòmodes i, a vegades, per a evitar aquests moments tendim a relatar minuciosament detalls sense importància de les nostres vides. Una cosa és tenir un tema de conversa i l'altra és monopolitzar el diàleg amb puntualitzacions que ningú ens ha demanat.

Sigues espontani, escolta, pregunta... L'esport, el cinema, la música, la televisió, les mascotes... algun d'estos temes enganxarà l'atenció de l'altre.

Donar una imatge distorsionada

Vivim en una societat hipersexualizada. Tots hem de ser bons amants i voler sexe a totes hora, i en qualsevol lloc. Moltes vegades, adoptar una actitud de' femme fatale' o de dandi trasnuitat, fa tirar enrere la nostra conquesta sobretot si no va amb un mateix, si no sorgeix d'una forma natural. Per a seduir no fa falta convertir-se en una estrela del porno, simplement deixar volar la imaginació.

Sentir-se com un aneguet lleig

Si els únics que lliguessin en aquest món fossin els supermodels, la humanitat s'extingiria. Més enllà del nostre atractiu físic existixen una infinitat de qualitats que atrauen i agraden a altres persones: la intel·ligència, l'humor, l'amabilitat, el misteri... El més important és com ens sentim i el que irradiem. Si pensem que no podem agradar ningú perquè no som prou guapos, alts o prims probablement emanarem eixa sensació de disgust. No obstant això, quan acceptem el que tenim i ens agrada com som projectem una imatge atractiva a l'exterior.

Dir a tot que sí

Siguem francs, les coses que són massa fàcils no ens agraden. O si ens agraden, ràpidament s'evapora l'enamorament. No es tracta de posar traves a cap relació però tampoc cal dir "sí" a tot el que l'altre vulgui fer o demanar permís per a fer coses: "¿Què preferixes cinema o sopar?"... Pren una mica la iniciativa i no tinguis por a dissentir si alguna cosa no va amb tu perquè en la varietat està l'atracció, perquè els pols oposats s'atrauen, perquè una mica de rivalitat augmenta la morbositat.

Parlar de les relacions anteriors

Els 'ex' solen deixar-nos una petjada al cor però això no és motiu perquè monopolitzem una conversa parlant de com va ser la ruptura, dels motius de la separació, del que solíeu fer junts, com us divertíeu o us enfadàveu... Deixar els fantasmes dels 'ex' soterrats al passat és el millor que pots fer si vols seduir a algú.

No ser detallista

En l'art de la conquesta hi ha coses que romanen immutables amb el pas del temps. Ja ningú obri la porta del cotxe a la seva cita o li acosta la cadira a la taula, ni tampoc fa falta. Però existixen tot tipus de detalls que cal seguir cuidant: missatges inesperats de matinada o de bon matí, quedar-se amb el nom de la seva pel·lícula favorita i convidar-li a una sessió íntima de cinema... Estos detalls acosten les persones.

Mostrar-se gelós o possessiu

El fet d'estar coneixent algú o estar sortint amb ell no ens dóna dret a pensar que ens pertany. Per tant, qualsevol actitud que demostri gelosia o possessió respecte aquesta persona amb el seu entorn és equivocada. La gent lliure i adulta tria amb qui vol estar i és molt més satisfactori saber que algú està al teu costat perquè ho desitja no perquè se sent lligat.

Usar les frases típiques i gastades de sempre

"Estudies o treballes?", "Véns molt per aquí?", "Ets la més guapa de la discoteca", "Ets perfecte"... totes aquestes frases sonen a manual i a avorriment. L'originalitat seguix estant en alça, intenta captar la seva atenció amb una frase amb més ganxo i menys gastada.

Si les floretes gracioses no són el teu fort busca un altre tipus d'acostament per trencar el gel: les preguntes indirectes oculten un interés sexual o romàntic. Pot ser alguna cosa tan senzill com preguntar l'hora, una direcció o l'opinió sobre un tema.

Prem per veure més contingut per a tu