Segueix-nos a les xarxes socials:

El Papa Francesc, a la portada de la 'Rolling Stone'

Jorge Bergoglio apareix a la coberta de l'edició italiana de la revista amb el polze aixecat

El Papa Francesc, a la portada de la 'Rolling Stone'Twitter / Raymonf Arroyo

Una imatge del Papa Francesc amb el polze dret aixecat protagonitza la portada de l'edició italiana de la revista 'Rolling Stone' de data 9 de març, nombre que se centrarà en un pontífex que "sembla realment adequat" als temps actuals.

Segons ha informat la publicació en un comunicat, en aquesta ocasió ha dedicat la portada a Francesc perquè "el papa diu coses de sentit comú", tant és així que "la seva solitud comença a ser palpable".

Un pontífex "senzill" -com la fotografia de portada- "que sembla realment adaptat al nostre temps", indica la revista, dedicada a la música i la cultura popular.

" 'Rolling Stone' celebra que el Papa ha conquistat a tots els joves amb les seves paraules d'atenció als més pobres, amb el seu to proper a la gent comuna, amb una disposició decididament popular", subratlla.

La revista també aborda la propera visita de Francisco el 25 de març a Milà (nord d'Itàlia), on visitarà a dues famílies a les pròpies llars i reunirà els joves a l'estadi de San Siro, entre altres actes.

Al número inclou diverses entrevistes, entre elles una al director de "Civiltà Cattolica", la revista de la Companyia de Jesús, Antonio Spadaro.

Prem per veure més contingut per a tu