Vols saber què preveu l'horòscop d'avui? Doncs aquí tens el d'aquest 22 de maig del 2018. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES 21 març a 19 abril

Mostri's pacient a la feina i no vulgui avançar esdeveniments que encara trigaran a arribar. La devolució d'un préstec es demorarà.

TAURE 20 Abril a 20 Maig

Podrà superar amb facilitat la seva tendència a l'abatiment si es dedica a treballs creatius, pels quals està especialment capacitat.

BESSONS 21 Maig a 20 Juny

Contemplarà la feina des d'una nova perspectiva més favorable. Una reunió a casa amb amics transcorrerà en un clima distès i cordial.

CRANC 21 Juny a 22 Juliol

En matèria professional sàpiga deixar per a un altre moment tot allò que pugui esperar i aprofiti les moltes oportunitats que li sortiran al pas per divertir-se.

LLEÓ 23 Juliol a 22 Agost

No deixi que el seu conformisme li impedeixi aconseguir cotes més altes en la seva vida professional. En el terreny amistós la normalitat serà nota dominant.

VERGE 23 Agost a 22 Setembre

Les relacions entre socis es veuran afavorides. Eviti jocs d'atzar, perquè la sort no estarà al seu costat. Extremi la prudència si es posa al davant del volant.

BALANÇA 23 SetEMBRE a 22 Octubre

Li sorgiran oportunitats que contribuiran a millorar els seus ingressos i el seu estatus social. Hi haurà lleugeres tensions en la seva vida familiar.

ESCORPÍ 23 OctUBRE a 21 Novembre

No demori complir una obligació professional, ja que això li impediria acceptar més tard una invitació molt atractiva.

SAGITARI 22 Novembre a 21 Desembre

Un assumpte de negocis el mantindrà en dubte, però al final aconseguirà solucionar-ho favorablement. Millorarà sensiblement l'ambient familiar.

CAPRICORN 22 Desembre a 19 gener

Dia poc favorable per tractar assumptes econòmics. Aprofiti l'oportunitat d'ingressar en un club o associació, ja que li obrirà noves perspectives.

AQUARI 20 Gener a 18 Febrer

Estarà content del desenvolupament dels seus assumptes professionals. Hi haurà bones notícies que afectaran de forma positiva la seva economia.

PEIXOS 19 Febrer a 20 Març

Encara que les seves idees professionals són bones, li convé donar temps al temps. Gaudirà d'un estat d'ànim optimista i amb tendència a l'entusiasme.