Segueix-nos a les xarxes socials:

L'horòscop d'avui: les prediccions dels astres del 29 de maig

Aquí t'expliquem què indiquen els astres en l'horòscop d'avui

L'horòscop d'avui: les prediccions dels astres del 29 de maig

Vols saber què preveu l'horòscop d'avui, 29 de maig? Doncs aquí el tens. T'expliquem totes les prediccions perquè sàpigues de què t'avisen els astres. Busca el teu signe del zodíac i llegeix l'horòscop.

ÀRIES 21 març a 19 abril

Vigili detingudament el seu rendiment laboral per evitar possibles problemes. La seva vida sentimental anirà sobre rodes.

TAURE 20 Abril a 20 Maig

Sorgirà un assumpte a la feina al qual haurà de prestar atenció. Fermesa en el terreny econòmic i ambient desagradable en les relacions afectives.

BESSONS 21 Maig a 20 Juny

Ferma trajectòria professional i substanciosa millora econòmica. Aproximarà posicions amb un parent polític.

CRANC 21 Juny a 22 Juliol

El seu rendiment laboral anirà millorant a mesura que avanci el dia. En assumptes d'inversions li convé actuar amb cautela.

LLEÓ 23 Juliol a 22 Agost

Després d'un considerable esforç aconseguirà un bon avanç professional, encara que no repercutirà de forma immediata en la seva economia.

VERGE 23 Agost a 22 Setembre

El seu treball presentarà alts i baixos, però que no afectaran la marxa dels seus assumptes. La seva vida sentimental seguirà un curs normal.

BALANÇA 23 SetEMBRE a 22 Octubre

Possibles esculls en la seva activitat laboral, que requeriran una bona dosi de sentit comú per superar-los. Tracti de controlar els seus nervis.

ESCORPÍ 23 OctUBRE a 21 Novembre

Avui necessitarà planificar bé la feina i buscar més l'efectivitat que els afalacs. Ajudar un amic pot ser preferent per a vostè.

SAGITARI 22 Novembre a 21 Desembre

Excel·lent panorama econòmic i professional, però convé que vigili les seves despeses encara que rebi uns diners imprevistos.

CAPRICORN 22 Desembre a 19 gener

Dia de grans alternatives professionals, encara que predominaran les positives. Estabilitat econòmica i moments brillants en el terreny sentimental.

AQUARI 20 Gener a 18 Febrer

Normalitat laboral, encara que és possible que es produeixi alguna fricció. Possibilitat d'establir noves relacions amistoses, que li obriran noves perspectives.

PEIXOS 19 Febrer a 20 Març

Gran probabilitat de canvis en el seu treball, que a la llarga el beneficiaran professionalment i econòmicament. Pel que fa a diners, mantingui una actitud conservadora.

Prem per veure més contingut per a tu