El youtuber Daniel José S. L., conegut a les xarxes com a Dalas Review, s'asseurà aquest divendres 30 de novembre al banc dels acusats per un presumpte delicte d'abús sexual i ciberassetjament sexual infantil contra una menor de 13 anys quan l'influencer tenia 22.

Així consta en l'escrit d'acusació del fiscal, a què ha tingut accés Europa Press i en el qual el representant del Ministeri Públic acusa Dalas Review de ciberassetjament sexual infantil i abús sexual a menors de 16 anys. Segons ha avançat 'El Confidencial', el fiscal reclama una petició de pena de cinc anys de presó, onze anys d'inhabilitació especial i nou d'allunyament de la suposada víctima.

Segons el relat del fiscal, el youtuber canari i la seva suposada víctima van contactar a través de Twitter entre juliol i agost del 2015. "En aquest moment la menor tenia 13 anys d'edat", segons apunta l'escrit. Els contactes es van intensificar al setembre del 2015 via 'Skipe'.

Llavors, Dalas Review li va començar a mostrar l'interès que tenia cap a ella i li va demanar que li enviés fotos nua. "Quan ella li objectava que era menor d'edat, ell li deia que era una ximpleria", assenyala el fiscal, que afegeix que l'influencer li va demanar que esborrés converses perquè no la veiés el seu pare.

L'episodi d'abús sexual es va produir el 26 de gener del 2016 durant la signatura d'un dels seus llibres. En un moment a soles, li va fer tocaments, sempre segons la versió del Ministeri Públic.

Després d'aquest fet, hauria començat a assetjar la nena a través de 'Whatsapp'. Es van tornar a veure el 8 de febrer de 2016 a l'estació d'Atocha de Madrid, on de nou es van produir tocaments, defensa l'acusació.