Les xarxes socials en van plenes: Miki Núñez, el cantant de Terrassa que va representar Espanya a Eurovisió després de passar per 'OT' sembla que té nova parella, la també cantant manresana Sara Roy ('Factor X'). Cap dels dos ho ha confirmat, però han deixat algunes pistes i comentaris que han servit de base del rumor i se'ls ha vist junts a la capital del Bages.

Roy i Núñez, que el dia 13 de setembre treu a la venda el seu primer disc en solitari, 'Amuza', ja fa temps que es coneixen. La manresana va explicar en una entrevista el juliol passat que tots dos se seguien des d'abans que l'egarenc participés a 'Operación Triunfo' i que, gràcies a la bona sintonia entre ambdós, estaven preparant algunes col·laboracions plegats. "Ara fem cosetes", va revelar.

Des d'aleshores, els dos músics -que es porten un any de diferència, ell és del 1996 i ella, del 1997- han compartit als seus comptes d'Instagram diferents imatges i stories que confirmen que han estat junts. I el mateix Miki ha dedicat unes paraules a la capital del Bages: "Estic descobrint pobles i ciutats de Catalunya. He descobert Manresa i és preciós!!".

Aquest dissabte, Sara Roy actuarà a la sala Stroika de Manresa i són molts els qui es pregunten si Miki serà entre el públic o si fins i tot pujarà a l'escenari. En poques hores se sabrà la resposta. Deixant de banda si són parella o no, el què és innegable és que dalt de l'escenari fan una parella explosiva.