Aquest hivern no passis fred. Regió7 t'ofereix una jaqueta de la marca Munich. Còmoda, càlida, pràctica per portar en el dia a dia, amb un disseny urbà. També és ideal per fer esport a l'exterior sense passar gens de fred gràcies als materials amb els quals està fabricada.

La jaqueta Munich, amb un disseny unisex, és de color blau marí amb embuatat interior de polièster, que la fa confortable i aïllant. A més incorpora dues butxaques i caputxa. És ultralleugera, així que ni notaràs que la portes posada. La jaqueta disposa d'un tancament amb cremallera sense tapeta i amb coll recte. A més, està disponible en tres talles: M, L i XL.

La jaqueta incorpora el logo de Munich brodat a la part davantera esquerra.

La marca Munich és ben coneguda en el món de la roba esportiva: botes, sabates, pantalons, dessuadores, jaquetes..., així que compleix perfectament la seva funció: protegir del fred amb la màxima comoditat.

Aquesta jaqueta de la marca Munich està valorada en 90 euros, però Regió7 l'ofereix als seus lectors i subscriptors per només 29,95 euros.

A partir d'avui, es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia, i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Per a més informació pots trucar al telèfon 93 877 22 33.