Paz Padilla s'enfronta a una nova i dolorosa pèrdua només tres setmanes després de donar l'últim adéu al seu marit, Antonio Juan Vidal. I és que el passat 10 d'agost moria la sogra de la presentadora, Ana Isabel Agarrado.

Sens dubte, un nou revés per a Paz, que està passant pels moments més complicats de la seva vida. Recordem que al febrer moria la mare de la humorista gaditana, Dolores Díaz, als 91 anys després d'un ingrés hospitalari derivat de les complicacions motivades per una ruptura de maluc.

Tan sols cinc mesos després, el 19 de juliol, era Antonio Juan Vidal, marit de la humorista i del qual estava profundament enamorada, el que moria a causa d'un tumor cerebral que la parella va voler portar en la més absoluta intimitat.

Una pèrdua que ha deixat a Paz Padilla "travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres en el camí", com ella mateixa confessava en la seva última publicació a Instagram. Ara, i mentre intenta superar la mort del gran amor de la seva vida, Pau torna a enfrontar-se a un amarg adéu.