Tom Cruise es va enfurismar durant el rodatge de 'Missió Impossible 7' quan va veure que dos membres de l'equip no van respectar la distància de seguretat mentre revisaven unes imatges davant l'ordinador, segons informa EFE.

«Si us veig tornar-ho a fer estareu cardats i acomiadats», crida l'actor a la resta de l'equip en un àudio publicat dimecres pel diari 'The Sun' que es va propagar amb velocitat entre la premsa especialitzada de Hollywood.

D'acord amb aquesta publicació, Cruise es va molestar en comprovar que alguns treballadors estaven relaxant-se davant les mesures imposades per continuar amb el rodatge -paralitzat al març- i el seu enuig va esclatar quan va observar que dues persones estaven a menys d'un metre de distància.

«No vull tornar a veure-ho mai. ¡Mai!», crida Cruise a l'estudi, ubicat a Londres. «Ho he dit i ara ho vull, i si no ho respecteu, esteu fora. No tancarem aquesta maleïda pel·lícula! S'entén? Si ho torno a veure, estareu cardats i acomiadats», assegura.

Durant l'esbroncada, Cruise assenyala certs membres del repartiment i afirma que l'actitud d'un «els costarà la feina». «¿Estic sent clar? ¿S'entén el que vull? ¿Enteneu la responsabilitat que teniu? -Completa- Això. Això. Confio que ho fareu».

El diari 'Deadline' va explicar que Cruise, a més de protagonista, treballa com a productor en el rodatge del film i ha sigut el responsable de dissenyar els protocols de seguretat per tornar a rodar després de l'aturada que va viure durant tota la primavera i que va obligar ajornar l'estrena.

«Som l'estàndard d'or. Estan allà a Hollywood fent pel·lícules ara mateix gràcies a nosaltres. Perquè creuen en nosaltres i en el que estem fent. Parlo per telèfon amb tots els maleïts estudis a la nit, les companyies d'assegurances, els productors i ens segueixen per fer les seves pel·lícules. Estem creant milers de llocs de treball, fills de puta», explica. Al final afegeix la seva preocupació per l'estat de la indústria audiovisual: «Podeu explicar-ho a la gent que està perdent casa seva perquè la nostra indústria està tancada. No posaran menjar a taula ni pagaran l'educació universitària. Amb això dormo cada nit: El futur d'aquesta puta indústria!».