El representant de Tanya Roberts, que va assegurar diumenge que l'actriu nord-americana havia mort als 65 anys, va rectificar aquest dilluns i va assegurar que la noia Bond de 'Panorama para matar' ('A view to a kill', 1985) continua viva, segons informa Efe. Mike Pingel és el representant de Roberts i és en el centre d'aquesta extravagant situació junt amb Lance O'Brien, que és el nòvio de l'artista.

Pingel va assegurar diumenge a mitjans nord-americans, com ara 'The Hollywood Reporter' i 'TMZ', que l'actriu havia mort a Los Angeles (EUA), on es trobava ingressada en un hospital des que es va desmaiar al carrer el 24 de desembre mentre passejava els seus gossos. Però, aquest dilluns, el representant va fer marxa enrere de manera sorprenent. «Així que, sí, aquest matí cap a les deu... l'hospital ha trucat per dir que continua viva, tot i que no pinta bé. Amb sort tindrem informació [aviat]. És desconcertant», va dir Pingel a 'The Hollywood Reporter'.

El representant va assegurar que la confirmació de la mort de Roberts li havia arribat diumenge a través de Lance O'Brien, el nòvio de l'actriu. Un altre detall surrealista d'aquesta lamentable confusió va tenir com a protagonista O'Brien, que es va assabentar aquest dilluns enmig d'una conversa amb el programa 'Inside Edition' de CBS que la seva nòvia no havia mort. «¿Ara em dius que és viva?», va preguntar en una trucada que havia interromput l'entrevista. «Oh, gràcies a Déu [...]. L'hospital em diu que és viva. Em diuen de la unitat de cures intensives», va aclarir després el periodista sense poder contenir les llàgrimes.

Per ara no es coneixen més detalls de l'estat de salut de l'actriu, tot i que sí que s'ha descartat que els seus problemes tinguin a veure amb el coronavirus.

Roberts, el nom original del qual és Victoria Leigh Blum, va néixer a Nova York el 1955. L'artista va provar sort com a model i també en la publicitat abans de fer-se un lloc com a actriu.

La petita pantalla va ser la seva primera llar, ja que Roberts, després de diversos papers petits en sèries i pel·lícules televisives, va ser seleccionada com una de les tres protagonistes de la cinquena i última temporada de 'Charlie's angels' (1976-1981).

Roberts no va poder evitar el final d'aquesta famosa sèrie, però la seva carrera va continuar ascendint fins a aconseguir el que és probablement el gran paper de la seva trajectòria: el rol de noia Bond en 'A view to a kill'. Sota la direcció de John Glen, aquesta cinta va ser l'última de Roger Moore com a Bond abans de cedir el testimoni de l'agent 007 a l'actor Timothy Dalton. 'A view to a kill' també comptava en el seu elenc amb Christopher Walken i Grace Jones.

La filmografia de Roberts inclou, a més, altres pel·lícules com 'El senyor de les bèsties' (1982) i 'Sheena' (1984). El seu últim paper destacat fins al moment va ser a la televisió gràcies a la sèrie 'That '70s show' (1998-2004).