Segueix-nos a les xarxes socials:

L’estrella del K-Pop Kris Wu, detingut per violació

La seva detenció s’ha produït dues setmanes després que la ‘‘influencer’’ Du Meizhu assegurés en una entrevista que va abusar d’ella quan era menor d’edat

L’estrella del K-Pop Kris Wu, detingut per violacióAFP

La jove estrella del K-Pop, exintegrant del grup EXO i imatge publicitària de prestigioses marques internacionals Kris Wu, va ser detingut aquest dissabte a la nit per la Policia local de Pequín per presumpta violació i per enganyar dones, alguna de les quals, menors. La policia pequinesa va assenyalar en un comunicat, a través de la xarxa social xinesa Weibo, que el cantant «va enganyar repetidament dones joves per mantenir relacions sexuals amb elles» i que és «sospitós de violació».

La seva detenció s’ha produït dues setmanes després que la ‘influencer’ Du Meizhu assegurés en una entrevista per a un mitjà de comunicació xinès que el cantant l’havia violat quan tenia 17 anys. A més, també va afirmar que s’havia ficat al llit amb altres noies seduint-les amb alcohol i amb falses promeses sobre un futur prometedor. Els usuaris de Weibo demanen que sigui jutjat amb «imparcialitat».

El jove va desmentir l’acusació de violació i va assegurar que el cas ja es trobava als tribunals. Tot i així, marques internacionals amb què treballa Kris Wu, com Louis Vuitton, Porsche i Bulgari, han cancel·lat els seus contractes amb la jove estrella.

Prem per veure més contingut per a tu