L'actor Arturo Arribas, conegut per les seves participacions en sèries de televisió com ‘Hospital Central’, ha mort als 56 anys a conseqüència d’un incendi a casa seva, situada al madrileny barri de Tetuan. 

Segons recull Europa Press, l’incendi es va originar poc abans de les 19.00 hores de dimecres. A l’arribada dels bombers, Arribas es trobava estirat a terra i en parada cardiorespiratòria a causa de la inhalació de fum. Tot i que el focus de l’incendi era de petites dimensions, el foc va afectar el cablejat i va alliberar gasos tòxics. 

Els sanitaris van intentar reanimar l’intèrpret durant 30 minuts, però finalment només van poder confirmar la seva mort. Agents de la policia nacional van col·laborar per desallotjar diversos veïns, mentre que els bombers van extingir el foc i van rescatar diverses mascotes que es trobaven a l’interior de l'habitatge.

El Teatro Español ha lamentat la mort d’Arribas, recordant que va treballar en muntatges com ‘Las troyanas’, ‘Tartufo’, ‘El invierno bajo la mesa’ o ‘Las bicicletas son para verano’

Arribas era molt conegut entre els seguidors d’‘Hospital Central’, on va interpretar el paper de Lucas, un sanitari del Samur, entre els anys 2001 i 2012. ‘Al salir de clase’, ‘Motivos personales’, ‘Médico de familia’ i ‘La que se avecina’ son altres de les ficcions en les quals va participar