El West Ham United ha criticat els vídeos del francès Kurt Zouma, que apareix donant puntades de peu i bufetejant el seu gat, i ha dit que tractarà l'assumpte de manera interna. El tabloide britànic The Sun va destapar uns enregistraments en els quals el defensa francès apareix donant-li una puntada al seu gat i bufetejant-lo.

"Vull disculpar-me per les meves accions. No hi ha excuses per al meu comportament, del qual sincerament me'n penedeixo", va dir Zouma en un comunicat. "També vull demanar-li perdó a tothom qui hi ha vist el vídeo. Els gats estan bé, sans i estalvis".

"Tots a la família l'estimem. Aquest comportament va ser un fet aïllat i no passarà de nou", va afegir. El West Ham va condemnar les seves accions i va apuntar que han parlat amb Zouma i que tractaran amb l'assumpte de manera interna. "Volem deixar clar que no tolerem de cap manera la crueltat cap als animals", va agregar el club. Zouma va arribar aquest estiu al West Ham procedent del Chelsea, a canvi de més de 30 milions d'euros.