Extremadament gelós de la seva intimitat, se sap molt poc de la vida íntima del president rus, Vladímir Putin. L’única dona reconeguda en la vida de Putin va ser Liudmila Putina. Van estar casats gairebé 30 anys, des de 1983 fins que el president rus va confirmar el seu divorci el 2013: «Pràcticament no ens veiem. Cadascú té la seva vida». Liudmila Otxeretnaia, exhostessa de vol amb qui va tenir dues filles, Maria i Katerina, va contraure posteriorment matrimoni amb Artur Otxeretni, un professional de la comunicació 21 anys menor que ella.

Sembla que la primogènita de Putin, Maria, treballa a Moscou, però no se sap quina professió té i s’especula que el 2002 va tenir un fill, que seria el primer net del president rus. Katerina podria haver estat una de les científiques voluntàries de la vacuna contra el coronavirus Sputnik, però no n’existeix cap mena de confirmació oficial.

Vladímir Putin podria haver mantingut una relació amb Alina Kabaeva, una campiona olímpica de gimnàstica que també va començar a fer alguna cosa com a actriu i es va reinventar en diputada del Parlament rus.

Amb ella hauria tingut fins a quatre fills: un nen nascut el 2008; una nena, el 2012, i uns bessons el 2018. Alina és una de les gimnastes més condecorades en la història de la gimnàstica rítmica, amb 2 medalles olímpiques, 14 medalles del Campionat del Món i 25 medalles del Campionat d’Europa.

A Putin se li atribueix una altra filla que hauria nascut el 2003 fruit d’una relació amb Svetlana Krivonogikh, una netejadora de Sant Petersburg que d’un dia per l’altre va aconseguir adquirir una fortuna.