Segueix-nos a les xarxes socials:

Rosalía publica el videoclip de ‘Despechá’, la cançó més viral de l’estiu

La cantant de Sant Esteve Sesrovires mostra al vídeo escenes habituals d'un dia de platja

Rosalía publica el videoclip de ‘Despechá’, la cançó més viral de l’estiuH.Bilbao

La cançó 'Despechá' de Rosalía ja té l'esperat videoclip. El nou tema de l'artista de Sant Esteve Sesrovires compta amb un ampli recorregut i va aconseguir fer-se viral abans de ser publicada oficialment, fet que ha generat grans expectatives entorn la producció.

Des dels segons que avançava en la seva gira 'Motomami Tour', els vídeos publicats a YouTube recreant com podria ser el tema o la gravació del videoclip en el seu pas per Mallorca en plena gira, no podia passar per alt la data de publicació del videoclip de Despechá. La cantant va avançar-ne 20 segons aquest dimarts, i l'ha publicat íntegrament aquest dimecres a les 6 de la tarda.

El videoclip

El videoclip és adient al moment en què s'ha publicat, l'estiu, per les seves característiques. Concretament, mostra com una Rosalía molt natural s'ho passa bé a la platja de Portitxol, a Palma de Mallorca. Allà viu moments quotidians que amb què qualsevol pot sentir-se identificat. Calor, nens que juguen amb l'aigua, dutxes d'aigua freda, petxines i pícnic en família són alguns dels elements habituals d'un dia de platja que combina "Despechá".

Prem per veure més contingut per a tu