Aquest dissabte, coincidint amb l'últim partit de beisbol del seu fill Milan, Shakira i Gerard Piqué s'han vist les cares per primera vegada després d'arribar a un acord de separació pel qual la colombiana es traslladarà a principis de 2023 a Miami amb els seus petits. Malgrat les múltiples especulacions sobre la seva distant relació, en la seva primera trobada pública en mesos hem estat testimonis de la tensió indissimulable que existeix entre la cantant i l'exfutbolista.

I és que a més de mantenir la distància - cadascun estava en una cantonada del camp - i de no dirigir-se la paraula, la colombiana no hauria dubtat a fer un  gest que s'ha convertit en viral. Les càmeres van captar la cantant colombiana alçant el dit cor en direcció a la graderia en la qual estava assegut Piqué, que molts asseguren que és una pinta dedicada a l'exfutbolista blaugrana.

La imatge no ha tardat a circular per les xarxes socials i deixa veure fins a quin punt és dolenta la relació entre l'artista i el català, que aliè a tot no va aixecar la vista del seu telèfon mòbil, evitant així que la seva mirada es creués amb la d'una Shakira eufòrica, que no va deixar de somriure, ballar i animar al seu fill Milan durant un partit de beisbol.