ecoibéricos de jabugo Cinc anys per produir un pernil
Miguel López (a la foto) i Ángeles Ruiz, de Huelva, engreixen els porcs durant 2 anys en una finca de 700 hectàrees. La curació tarda 3 anys.
Pere Subirana, gerent d'una empresa de Sant Feliu de Buixalleu, presenta els dipòsits, filtres i bombes necessaris per recollir aigua.
Sílvia Redondo, de Vacarisses, defensa la pastilla de sabó, davant dels gels "amb components químics, perquè no hi ha res més natural".
Flor Nieto i Anna Larrull expliquen la tasca de l'ONG a la Mediterrània i ofereixen productes de les cooperatives a qui donen suport.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Manresa
-
El cos de dansa del Casal Cultural Dansaires Manresans actua a l’Aplec de Danses d’Alcoi
-
«Costa molt que les dones ens puguem fer el camí»
-
El litigi pel concurs públic del Museu del Barroc de Manresa continuarà en mans dels jutjats
-
Les sardanes omplen de color i balladors la plaça de la Pau de la Font dels Capellans
Comentaris
Veure comentaris