Segueix-nos a les xarxes socials:

Una gran festa al Kursaal acomiadarà avui la campanya contra el càncer

A les 6 de la tarda, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el teatre manresà s'il·luminarà de rosa, color de la malaltia

La campanya que ha organitzat l'Associació Contra el Càncer de Manresa per sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recaptar diners per comprar una màquina d'ultrasons per a afectades de limfedema, principal seqüela del càncer de mama, es clourà aquesta tarda amb una gran festa al teatre del Kursaal de Manresa. A les 6 de la tarda, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, el teatre manresà s'il·luminarà de rosa, color de la malaltia. A més, durant la tarda, s'hi duran a terme diverses activitats, com ara una actuació musical i l'actuació castellera dels Tirallongues, que faran un pilar fet únicament de dones.

La campanya de l'Associació Contra el Càncer ha acollit diverses iniciatives al llarg del cap de setmana. Divendres a la nit, prop de 200 persones van assistir a l'actuació benèfica de l'Esbart Manresà. Dissabte es va celebrar un sopar solidari al qual van anar més de 70 comensals, i ahir prop de 80 persones van participar en una caminada popular que va recórrer el centre de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu