Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa només ha rebut sol·licituds per iniciar 35 habitatges aquest any

La promoció més gran és de 28 habitatges, en un edifici que s'aixecarà a la carretera de Santpedor

L'Ajuntament de Manresa només ha rebut sol·licituds per iniciar enguany la construcció de 35 habitatges. La xifra contrasta amb els 883 habitatges iniciats el 2005, els 1.777 del 2006 i els 971 del 2007, que van ser els anys de màxima eufòria constructora.

La regidora d'Urbanisme de Manresa, Àngels Mas, ha assenyalat que "la primera i única promoció d'una certa dimensió que s'ha iniciat aquest any és a la carretera de Santpedor". La llicència d'obres que s'ha demanat preveu la construcció d'un edifici de 28 habitatges.

El solar on s'està edificant és a l'inici de la carretera de Santpedor venint des de la Ben Plantada. Abans d'iniciar les obres de construcció es van aterrar les edificacions que hi havia entre els números 6 i 12, una operació que va anar a càrrec de l'empresa santjoanenca Vilà Vila.

Segons consta en la placa que hi ha col·locada a l'exterior del solar, la llicència d'obres es va atorgar el 12 de maig i les obres van a càrrec de l'empresa Construccions Bergadà SL. El promotor és l'empresa Chicalco SL, que ha declinat informar a Regió7 dels detalls de la nova construcció. Actualment s'està treballant intensament per excavar el terreny del solar. Segons han explicat veïns de la zona, els operaris i la maquinària treballen des de les 8 del matí i fins més enllà de les 8 del vespre. Els veïns lamenten el soroll que provoquen els treballs per excavar el terreny.

Si la promoció més gran que s'ha iniciat enguany a Manresa és de 28 habitatges, les altres promocions més petites es reparteixen tant sols 7 habitatges més.

Prem per veure més contingut per a tu