La missió de Sathi Sansar-Món Amic és el treball humanitari sostenible per atendre la infància desafavorida del Nepal, pel que fa a les discapacitats i al risc d'exclusió social. Els seus objectius fonamentals són: la rehabilitació global, la formació especialitzada per a terapeutes i professors, la integració social i familiar, la sensibilització de la comunitat i la prevenció de la paràlisi cerebral al Nepal.

Aquesta entitat du a terme de fa sis anys un projecte d'atenció a discapacitats. Es tracta d'un projecte d'educació especial i rehabilitació física de nenes i nens discapacitats i suport als pares i comunitat oferint informació i suport tècnic. Es fan servir diferents estratègies d'intervenció; accés a l'educació, atenció domiciliària, sensibilització pública i prevenció. El projecte es du a terme en col·laboració amb Fisios Mundi, que faciliten professionals per a la formació i l'assessorament.

El projecte s'adreça als sectors més desafavorits de la població local, nens amb discapacitat severa crònica. Una part important d'aquest projecte passa per organitzar activitats de prevenció millorant l'assessorament a les dones durant l'embaràs i la sensibilització a les famílies i comunitats. Es fa formació i acompanyament a les mares i pares i sensibilització a la comunitat. Al mateix temps, es porten a cap visites a domicili i formació de l'entorn.