El Rotary Club Manresa-Bages ha fet efectiva la renovació de la seva junta directiva. Ignasi Llobet serà el nou president de l'entitat en substitució de David-Joan Torra, que havia ocupat el càrrec durant l'últim any.

La resta de la junta la formaran Esteve Pintó com a sotspresident, Natàlia Perarnau i David Augé com a secretaris i Montse Clop com a tresorera.

Els objectius de la nova junta, afirmen, són seguir treballant en la mateixa línia que fins ara per a ser una entitat participativa i que promogui accions en benefici de la societat, especialment de cara als més joves.

Al mateix temps, la nova junta ha mostrat la seva voluntat de crear un projecte sòlid de cara a un període a tres anys vista. En aquesta línia, l'entitat ha anunciat que la nova directiva compta amb dos presidents electes, Montse Clop i Carles Singla. Segons Rotary Club, aquests dos membres de l'entitat n'assumiran la presidència l'any 2012 i 2013 respectivament.

D'entre els projectes duts a terme per l'anterior directiva, la nova junta ha mostrat la seva predisposició a continuar amb les campanyes per recaptar diners contra la pòlio o per a la construcció d'un centre de formació professional a Etiòpia.

A nivell d'accions estrictament locals, els membres de la nova junta de l'entitat han manifestat la seva voluntat de seguir treballant en les diverses iniciatives dutes a terme per l'organització com són el Concert de Reis, el Premi Simeó Selga a projectes d'interès social i el premi a la joventut Protagonistes del demà.

També han anunciat que tenen en projecte una iniciativa dirigida a joves de Manresa i comarca per tal de promoure una sèrie de valors socials entre ells.