El Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia ha encetat una setmana carregada d'activitats que serviran per celebrar el seu novè aniversari. La trentena de persones que viuen en aquest centre, familiars, amics i professionals s'implicaran en la realització d'activitats tant de caràcter esportiu i musical com lúdic.

La celebració va començar dilluns al matí amb una gimcana per grups composta de proves de coneixements, habilitats i estimulació dels sentits. A la tarda es va donar el tret de sortida al campionat de boccia, un clàssic en aquesta setmana d'aniversari. La boccia és un esport paralímpic de precisió i estratègia, similar a la petanca. Althaia i Ampans han programat la realització d'unes sessions de boccia conjuntes en les quals participen una quinzena d'usuaris del Centre de Disminuïts Físics i de la Residència Assistida, ubicades a la Clínica Sant Josep, i una quinzena més del Centre Ocupacional d'Ampans.

La celebració continuarà demà al migdia, quan tindrà lloc un dels moments més esperats de la setmana, l'entrega de premis del 9è aniversari. I a la tarda arribarà una de les novetats d'enguany, una exhibició de ball en cadira de rodes a càrrec d'alguns dels usuaris que al llarg del curs han participat en un taller per aprendre a ballar amb la cadira. La celebració s'acabarà divendres a la tarda amb el festival musical.