El tradicional Xupinazo obrirà divendres una altra edició de les festes d'estiu del barri de la Font dels Capellans, de Manresa.

Serà a les 4 de la tarda, a la plaça de la Pau i anirà seguit, a la residència assistida, d'un homenatge a la tercera edat amb l'actuació de les germanes Cocoloco i presentat per Paquita Blanch. Els actes del dia continuaran amb un sopar a la fresca, a les 9, i el pregó, que enguany pronunciarà Carles Sala, secretari d'Habitatge i Millora Urbana del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Després del sopar s'obrirà una nit de festa amb l'actuació d'un transformista, música i ball, sexy girl i sexy boy. Seguiran dues jornades farcides d'activitats.

Dissabte s'obrirà a les 10 del matí amb el concurs de dibuix infantil i juvenil i, a 2/4 d'11 de la nit, mostra de foc organitzada per Xàldiga seguida de ball de nit amb l'orquestra Swing Latino. Diumenge, a les 9 del matí, petanca, seguida de xocolatada amb coca i, al migdia, tronada i jocs d'aigua a la plaça de la Pau. A les 5 de la tarda arribarà l'espectacle d'escuma M'arremango d'aigua, a càrrec de Pep Callau i els Pepsicolen. Un altre plat fort serà a les 7 de la tarda amb exhibició de balls i, a 2/4 de 9 del vespre, cantada d'havaneres a càrrec del grup Els Pescadors de l'Escala i, a la mitja part, rom cremat.