La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, visitarà avui l'ajuntament de Manresa i presidirà la presentació del volum 9 de la Revista de Dret Històric Català, dedicat al jurista Víctor Ferro Pomà.

De Gispert arribarà a 2/4 de 8 del vespre a l'ajuntament, on la rebran l'alcalde, Valentí Junyent, i diversos membres del consistori i signarà en el llibre d'honor.

A les 8 de la tarda presidirà, a l'auditori de la Fundació Caixa Manresa, la presentació del novè volum de la Revista de Dret Històric Català, publicació editada per la Societat Catalana d'Estudis Jurídics que estudia les manifestacions jurídiques catalanes des de l'antiguitat fins al darrer quart del segle XX.

És previst que a l'acte institucional i acadèmic hi assisteixin el president de la Societat Catalana d'Estudis Jurídics, Josep Cruanyes; el degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Manresa, Abel Pié; la secretària de la secció quarta de l'Audiència Provincial de Barcelona, Maria Vergé, i el cronista oficial de la ciutat de Manresa, Josep Maria Gasol.