L´Ajuntament de Manresa organitza aquest diumenge la Bici-Caiac, una activitat esportiva popular i familiar que combina un recorregut en bicicleta i un passeig amb caiac en les aigües del Parc de l´Agulla. La prova s´inicia de forma lliure i progressiva durant tot el matí, a partir de les 10 a Crist Rei, i s´anirà fins el Parc de l´Agulla pel carril bici. Un cop allà, i fins les 13.00 h. del migdia es completarà la jornada remant amb caiac.

Abans de la sortida a Crist Rei, caldrà agafar un carnet de pas que servirà als participants per fer l´activitat de piraguïsme al parc de l´Agulla.

A més a més, enguany hi ha la possibilitat de fer el recorregut amb bicicleta elèctrica o tàndem de forma gratuïta, si bé les places són limitades i s´hauran de sol·licitar prèviament al correu electrònic mbici@mbici.cat o bé trucant als telèfons 93 872 58 28 o 629 321 760, abans d'aquest divendres, 1 de juny, facilitant el nom, telèfon i email.

Aquesta activitat esportiva està adherida a la Festa de l´Esport de la Diputació de Barcelona i compta amb la col·laboració del Parc de la Sèquia, el Centre Excursionista Comarca dels Bages i la cooperativa MBICI.

Horari d´activitats

10.00 h Inici Bici-Caiac (Crist Rei)

1a Sortida bicis elèctriques i tàndem (Guia de MBICI)

10.15 h Inici bateig de Caiac

11.00 h 2a Sortida bicis elèctriques i tàndem (Guia de MBICI)

12.00 h 3a Sortida bicis elèctriques i tàndem (Guia de MBICI)

13.00 h Tancament sortida Bici-Caiac (Crist Rei)

13.30 h Tancament bateig de Caiac

Recomanacions

- La participació al Bici-Caiac és sota l a responsabilitat dels participants.

- Pel sol fet de participar, manifesteu trobar-vos físicament aptes per a fer el recorregut en bici, caiac i tenir sufcient autonomia en el medi aquàtic.

- El recorregut és obert al trànsit i caldrà respectar les normes de circulació.

- L´organització declina qualsevol responsabilitat davant dels possibles accidents físics i/o materials que els participants puguin patir o provocar.

- Els menors d´edat hauran d´anar acompanyats, en tot moment, per un adult.

- És obligatori l´ús de casc, i es recomana l´ús de guants i altres mesures d´autoprotecció.

- Participar al Bici-Caiac implica l´acceptació d´aquesta normativa.