El divendres, 14 de setembre, a les vuit del vespre, s´inaugura Contradansa, el projecte artístic guanyador del concurs convocat la primavera passada per la Taula d'Arts Visuals (TAV), que permet al guanyador exposar l´obra escollida a l'Espai7 del Centre Cultural el Casino. El projecte guanyador de l´edició d´enguany ha estat Contradansa, un projecte de vídeo i dansa a càrrec d´Antonio Clavijo Victori.

Contradansa és videodansa, és un intent de cercar un territori comú entre disciplines artístiques, en aquest cas la dansa contemporània i la creació audiovisual. La producció del projecte que es mostra s´ha dut a terme al llarg d´aquest estiu amb la participació dels artistes Antonio Clavijo -creador del projecte i música- Roberto R Zudaire -ballarí-, Paloma Sánchez -vídeo- i Raül Garcia -música. Per als rodatges s´ha comptat també amb la col·laboració de Konvent.0

Durant l´acte d´inauguració del dia 14 hi haurà una actuació especial de la formació musical Kinoplatz juntament amb el ballarí Roberto R Zudaire i les projeccions de VJ Pal. Serà una performance que s´enregistrarà i s´inclourà a l´exposició com una més de les projeccions que es podran veure dins l´exposició i que romandrà oberta fins el 30 de setembre de dimarts a diumenge de 18 a 21 h.