L'Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines ha engegat un procés participatiu per donar nom a la plaça que hi ha entre els carrers Barceloneta i Purgatori. Aquest nou espai va aparèixer en unir els dos carrers i en aquests moments està ocupat per un parc infantil.

El punt d'Atenció i Mediació veïnal de les Escodines, situat al casal del barri, va rebre una petició d'alguns veïns i veïnes per posar-li un nom. Mitjançant un procés participatiu, l'entitat vol posar nom a aquesta plaça amb l'ajuda del propi veïnat de la zona.

Ja s'ha mantingut la primera reunió informativa per explicar com es vol que funcioni el procés i es van definir les persones interessades en difondre el projecte. Fins el dia 24 d'octubre, el veïnat podrà fer les propostes de nom que vulgui, i un cop s'hagin escollit i triat es procedirà a fer-ne la votació entre el 29 d'octubre i el 16 de novembre. Les propostes, així com la votació, s'obriran a tot el barri.

Aquest projecte rep el suport de l'Ajuntament de Manresa des d'on se'n farà el seguiment per a que contempli els criteris i procediment que marca el Reglament d'Honors i Distincions en temes de nomenclàtor.

Les propostes es poden fer arribar al correu electrònic placomunitari@escodines.cat, mitjançant el formulari penjat a www.escodines.cat, o d'un formulari que la comissió recollirà en mà. Més informació al 696 709 219 (David).