La carretera C-55, al seu pas pel Bages, ha registrar cinc accidents de trànsit entre les 10 de la nit de divendres i les 12 del migdia d'ahir. En total, nou persones van haver de ser evacuades en ambulància pel SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

La pluja d'aquest cap de setmana va ser un factor clau en els accidents. El primer va tenir lloc divendres quan passaven pocs minuts de les 10 de la nit a Monistrol de Montserrat. Dos cotxes van xocar amb el resultat d'un ferit lleu. Mitja hora després, a Castellbell i el Vilar, un vehicle va impactar contra una de les tanques de seguretat. Dues persones van haver de ser evacuades a l'hospital. El tercer dels accidents va ser al pas de la C-55 per Manresa. Tres cotxes van impactar i tres persones van patir lesions lleus. A 1/4 del matí es va produir el següent dels accidents. En aquesta ocasió va ser al tram nord de la carretera, al seu pas per Callús. Un cotxe va sortir de la carretera i el conductor va resultar ferit. El darrer dels accidents va ser de nou a Castellbell i el Vilar. A 1/4 de d'12 del matí, un altre vehicle va sortir de la carretera i el seus dos ocupants van patir lesions lleus.

Xoc a Manresa

Ahir el migdia també hi va haver un accident de trànsit a Manresa, en nucli urbà. Dos cotxes van xocar per encalç a la rotonda Enric Prat de la Riba. Dues persones van resultar ferides i després de ser ateses in situ van haver de ser evacuades a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa..