Manresa acull aquest dijous una nova xerrada que s´emmarca dins el sisè cicle de sessions informatives adreçades a pares i mares amb l´organització d´una conferència que porta per títol: Com triar les joguines, que anirà a càrrec d´Imma Marín, experta en jocs, joguines, infància i noves tecnologies i educació en el lleure. L´acte tindrà lloc a les vuit del vespre a la sala d´acte s de la Fundació Universitària del Bages (FUB).

Aquesta xerrada, que compta amb la participació de l´Ajuntament de Manresa, pretén donar a conèixer el tipus de joguines que hi ha al mercat, els criteris que s´han de fer servir per seleccionar-les, i com els pares i mares podem estimular la capacitat de joc dels nens i nenes. A la xerrada es podran portar alguna joguina de casa per poder crear una dinàmica activa durant la sessió.

El cicle de xerrades, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), la Federació d'Associacions de Mares i Pares (FAMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Federació d'Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FAPAC).