Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Assemblea farà una gran estelada humana a Crist Rei

L'acte, previst el 7 de juliol, reivindica el dret a decidir i la independència

L'Assemblea farà una gran estelada humana a Crist ReiG.A.

Sota el lema "Marxem", l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha previst, per al proper 7 de juliol, una jornada a favor del dret de decidir i de la independència. Entre les nombroses activitats previstes per a la diada, el col·lectiu té la intenció de fer una gran estelada humana a la plaça de Crist Rei de Manresa. Per aconseguir-ho, ha posat a la venda, en una seixantena d'establiments de la comarca, samarretes vermelles i grogues amb el lema de la iniciativa.

L'acte, que tindrà lloc a les 12 del migdia, anirà precedit de la segona Caravana per la Independència, que sortirà des de Maians, Santa Maria d'Oló i Monistrol de Montserrat, i passarà per municipis com Navàs, Cardona i Moià, amb intenció d'aplegar també berguedans i solsonins i convertir-se en la gran festa per la independència de la Catalunya Central.

S'habilitaran aparcaments a la perifèria de Manresa amb intenció que el col·lectiu groc i vermell es desplaci a peu per la ciutat fins a congregar-se a Crist Rei. Allà també hi haurà les actuacions musicals de Santi Arisa, Carles Cases i el parlament de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

Paral·lelament, s'ha obert una web, www.marxem.org, on, a banda d'informar-se sobre els punts de venda de les samarretes, la gent pot argumentar les raons per les quals Catalunya ha de marxar d'Espanya. Alguns d'aquests missatges es llegiran el dia 7.

Prem per veure més contingut per a tu