La regidoria de Medi Ambient de l´Ajuntament de Manresa ha finalitzat diverses actuacions per millorar els itineraris de l´Anella Verda. Els treballs han consistit en el desbrossament de camins així com diferents arranjaments en alguns trams dels itineraris de natura. ??

Els treballs s´han centrat en la millora i obertura de pas dels tres corriols d´accés principals al peu del Collbaix, entre aquests l´antic camí de Fonollosa. Així mateix s´ha desbrossat l´itinerari que ressegueix el riu Cardener des dels espais de ribera situats a les fàbriques Blanca i Vermella fins al torrent del Poal a la zona del meandre de Miralpeix. Aquestes actuacions han inclòs la millora dels espais de la font de Sant Pau i una desbrossada en profunditat a banda i banda del calaix de formigó que ressegueix el canal dels Panyos, entre el pont Nou i la resclosa dels Panyos. ??

Els treballs també han anat adreçats a millorar alguns trams de l´itinerari sud de la riera de Rajadell. En concret, les actuacions s´han centrat especialment en millorar diversos punts de la baixada de l´antic camí de Castellgalí entre l´altiplà de Santa Caterina i la desembocadura de la riera. En aquest tram, s´ha executat un gual sobre una rasa per permetre el pas a peu amb més comoditat i en la reconstrucció d´un dels antics murs de pedra seca del camí que s´havia esfondrat.