Segueix-nos a les xarxes socials:

Els locals d'oci nocturn que fomentin la salut tindran un segell de qualitat

Els locals d'oci nocturn que fomentin la salut tindran un segell de qualitatajm

Els locals d'oci nocturn de Manresa que fomentin un estil de vida saludable i segur tindran un segell distintiu de qualitat. És una de les accions que a partir d'ara es durà a terme en el marc d'un projecte que es coneix amb el nom de Nits Q (Nits de Qualitat) per prevenir el consum de productes com l'alcohol, i promoure un consum responsable i saludable. Ja es porta a terme en una vintena de ciutats catalanes i ara arribarà a Manresa.

Segons el sotsdirector de Drogodependències de la Generalitat, Joan Colom, es tracta d'un distintiu que vol "prestigiar" les bones pràctiques dels locals en concret. Per tenir-lo caldrà complir requisits com formar el personal del local, tenir alcoholímetres, informació sobre transport o dispensar preservatius.

En la campanya s'hi han implicat des de les administracions fins a forces de seguretat i associacions i entitats social o sanitàries. També es faran altres accions promoure cartes de combinats sense alcohol, accions per fomentar el consum responsable o per pacificar locals i veïns.

Prem per veure més contingut per a tu