Un total de 69 persones van donar sang en l'acapte especial que el Banc de Sang va organitzar dissabte a Manresa. El doctor Enrique Reyes, del Banc de Sang, explicava que s'ha superat les previsions inicials de mig centenar de donants. En aquesta ocasió, a més, els participants van rebre un val per a un pizza, que en paraules de Reyes és "un al·licient més", tot i recordar que el donant "ho fa perquè és cívic i solidari" i que "fins i tot n'hi ha que ni agafen el val".

Una de les persones que van pujar a la unitat mòbil del Banc de Sang és Mercè Armengol, veïna de Fonollosa. No era nova, ja que, segons explica, "en dono de tant en tant encara que ara feia quatre anys que n'havia donat". Aquest cop, però, "m'he decidit a fer-ho" conscient que "de sang sempre en falta i, a l'estiu, encara més", diu.

Al migdia, un altre dels donants, el manresà Francisco Javier Pereira, explicava que és donant habitual encara que era el primer cop que pujava a la unitat mòbil. Va començar a donar després que per una operació li haguessin de donar sang. "Sóc donant des del 1998 i animo més gent que ho faci: no costa res i tot el que s'obté és positiu", diu Pereira.