Voreres amples amb bancs i zones arbrades on fins ara hi havia tanques d'obres. Els accessos a Sant Joan de Déu de Manresa han canviat de fesomia coincidint amb la recta final dels treballs d'ampliació de l'hospital.

Fins fa pocs dies la vorera que hi ha just davant de la part nova del centre sanitari estava tancada. Aquests darrers dies hi han començat a treure les tanques i han deixar al descobert voreres noves i més amples, amb bancs i arbres, que donen un aspecte diferent a l'entrada i a la nova façana de l'hospital. Actualment ja només queda per alliberar la vorera més pròxima al carrer Sant Llàtzer, a la cruïlla amb Divina Pastora. En aquest punt hi haurà un accés directe a la nova sala d'actes de Sant Joan de Déu.

Mentrestant ja han començat els treballs previs per millorar la mobilitat i la seguretat viària a l'entorn de l'hospital en previsió que la part nova del centre assistencial comenci a funcionar a ple rendiment a final d'any. Això farà que encara s'incrementi més el trànsit que es genera al voltant del centre sanitari i assistencial. Les obres les paguen Althaia i l'Ajuntament.