A les 05.33 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l´avís d´un incendi en un pàrquing subterrani de Manresa, situat al número 78 del carrer Viladordis. El foc ha cremat totalment quatre vehicles de la planta menys dos d´aquest pàrquing i el fum ha afectat tota la resta.

Els veïns de l´edifici, de planta baixa més quatre pisos d´alçada, han estat confinats preventivament. Els serveis sanitaris del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), que han enviat tres ambulàncies al lloc de l´incendi, han atès a 12 persones de les quals n´han evacuat set a l´Hospital General de Manresa amb símptomes d´intoxicació per inhalació de fum: quatre persones afectades de caràcter menys greu i tres persones lleus, entre les quals hi ha dos agents de la Policia Local i un agent del cos dels Mossos d´Esquadra.

Al lloc, han treballat deu dotacions dels Bombers de la Generalitat que han pogut apagar les flames al voltant de les 6.25 hores del matí i, poc després, ja l´han donat per extingit, a les 6.42 hores. Posteriorment, els efectius han dut a terme les tasques de ventilació forçada de tot el pàrquing, ja que hi havia una gran quantitat de fum.