Segueix-nos a les xarxes socials:

Més de 3.000 nens han passat per la ludoteca municipal Ludugurus, que compleix 25 anys

L'equipament, que és gestionat per Creu Roja, celebrarà una festa d'aniversari dissabte

Més de 3.000 nens han passat per la ludoteca municipal Ludugurus, que compleix 25 anysj.m.g.

La ludoteca Ludugurus, al carrer de la Mel de Manresa, compleix enguany el seu 25è aniversari. Durant tot aquest temps ha donat servei a més de 3.000 nens i nenes de 4 a 14 anys. L'equipament és municipal i el gestiona Creu Roja. Es tracta d'una eina educativa i un espai social d'integració per ajudar els nens i nenes a créixer i a desenvolupar-se a nivell personal i també creatiu, segons la regidora de Joventut, Àuria Caus.

Diumenge vinent celebrarà la seva festa d'aniversari. Començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Sant Domènec, i "serà una festa com cal", assegura el president de Creu Roja, Miquel Riera, amb jocs, tallers, berenar i l'actuació del grup d'animació Xiula.

Serà el primer dels actes que Creu Roja ha pensat dur a terme per celebrar el 25è aniversari de la ludoteca, ja que va ser, també, quan l'entitat va començar a treballar el tema de la integració de la infància. "En aquells moments pràcticament només teníem ambulàncies, i vam obrir un espai dedicat a una cosa que gairebé no sabíem el que era, com és el món social i d'atenció a la infància. Ara és un dels eixos primordials de Creu Roja a Manresa".

Prem per veure més contingut per a tu