Segueix-nos a les xarxes socials:

Un Nadal amb «Cançons de tots els temps», a Manresa

L'Ajuntament impulsa aquesta proposta lúdica i formativa adreçada a persones grans de la ciutat

El Taller «Cançons de tots els temps», impulsat per la regidoria de Gent gran de l'Ajuntament, ha iniciat aquesta setmana el seu programa d'actuacions de Nadal a diversos espais de la ciutat. El taller es desenvolupa des de fa anys i es tracta d'una proposta lúdica i formativa que s'ofereix de manera gratuïta a les persones grans de la ciutat amb la col·laboració d'entitats i casals que volen oferir activitats per a la gent gran.

El taller s'ofereix al llarg de tot el curs escolar i està centrat a formar i difondre el cant, mitjançant el seguiment del calendari festiu. Es proporcionen uns continguts que alternen les cançons tradicionals amb les d'autors, mantenint un repertori adaptat a les festes tradicionals de l'any.

També es potencien les actuacions en l'àmbit de cada barri, ja sigui per les respectives festes a finals de primavera, a principis d'estiu o en altres dates assenyalades com les festes nadalenques. Cada actuació es prepara amb la participació de diversos grups, que poden ser del mateix barri i/o d'altres.

El calendari d´actuacions previstes és el següent: Escola La Llum (s'ha fet avui), Parròquia Esperança de Mion (demà, a les 20.30 hores), Residència Sagrada Família (dilluns, 21 de desembre, a les 16 hores), Centre de Dia Sant Francesc (dimarts, 22 de desembre, a les 10 hores), Hospital Sant Andreu (dimarts, 22 de desembre, a les 16.30 hores), AV Cra. Santpedor (dimecres, 23 de desembre, a les 17 hores), parròquia de Sant Pere Apòstol (diumenge, 27 de desembre, a les 12 hores), Sala Polivalent de la Font dels Capellans (dilluns, 28 de desembre, a les 17 hores) i AV de Valldaura (diumenge, 3 de gener, a les 16 hores).

Actualment, qui vulgui incorporar-se en algun dels deu tallers que s´ofereixen ha de trucar al telèfon 010 i apuntar-se al que més li interessi.

Prem per veure més contingut per a tu