Durant els anys 2014 i 2015 es van produir diferents canvis en les normatives que afecten les associacions, alguns dels quals s'han de començar a complir aquest any 2016.

Per aquest motiu, el CAE i l'Ajuntament de Manresa han programat un cicle de sessions informatives de franc que tenen com a finalitat donar a conèixer quines són les noves obligacions de les associacions o quins canvis hi ha respecte el que feien fins ara.

La primera xerrada serà demà dimecres, dia 10 de febrer, i anirà sobre la Declaració 347, que s'ha de presentar dins el mes de febrer. La segona tractarà l'impost de societats i es farà el dimecres 9 del mes vinent.

El dimecres 13 d'abril s'explicarà la nova Llei del voluntariat. Per acabar, el dimecres 11 de maig es parlarà de la Llei de Transparència. Totes les ponències tindran lloc al centre cultural El Casino, de les 7 de la tarda a les 9 del vespre.

La participació és gratuïta, però és imprescindible fer prèviament la inscripció al CAE ja sigui presencialment, de dilluns a divendres, de 9 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda, o bé a través de la pàgina web de l'entitat www.cae.cat.