Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Esplai Minuatx de Manresa celebra el seu 25è aniversari

La commemoració va comptar amb la presència d'antics monitors i de l'ànima inicial del projecte, el germà Cesc

L'Esplai Minuatx de Manresa va celebrar els seus 25 anys. L'escola la Salle va ser dissabte el marc d'una festa dedicada al record d'aquest esplai. La cinquantena de nens i les famílies, les fotografies i els records, van ser els protagonistes d'un acte emotiu.

A mitja tarda, els més petits van representar una història gràfica de l'esplai, es va jugar a endevinar cançons i hi va haver moments per als reconeixements, com el que van fer els joves als seus monitors.

Per rememorar la història de l'esplai, la commemoració va comptar amb la presència d'antic monitors i de l'ànima inicial del projecte, el germà Cesc, que aviat es va envoltar de joves i monitors d'ara i d'abans per mostrar qui són els autèntics protagonistes.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, va destacar la importància que té el moviment associatiu I més concretament el dels joves. I el director de la Salle, Toni Beltran, va posar l'accent en el paper pedagògic que també fan els esplais.

La festa, les fotos, els records entre amics i les amistats que han fet les famílies van omplir les converses del sopar. Per acabar la jornada festiva, ell jove grup Rostolls va posar un colofó espectacular a la commemoració.

Prem per veure més contingut per a tu