Segueix-nos a les xarxes socials:

Ampans presenta avui un llibre que repassa els 50 anys de vida de l'entitat

Ampans 50 anys, valors amb història, es el títol del llibre que repassa mig segle de vida de l'entitat manresana creada per atendre les persones amb discapacitat intel·lectual. L'autora és la periodista i escriptora manresana Gal·la Garcia i l'edita F-12.

La presentació serà dimarts vinent, 31 de maig, a les 7 de la tarda, a l'auditori de La Plana de l'Om, a càrrec de la periodista Sílvia Cóppulo i amb la participació del president d'Ampans, Domènec Casasayas; el director general de l'entitat, Toni Espinal; l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el cantautor Joan Isaac. Serà l'últim acte públic de Domènec Casasayas com a president d'Ampans abans del seu relleu com marquen els estatuts, després de vuit anys en el càrrec. L'elecció del nou president es farà a començament de juny.

Ampans promou l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, i també malaltia mental i altres col·lectius en risc d'exclusió. Els acompanya i dóna suport, a ells i a les seves famílies, en serveis d'escola, educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela.

Prem per veure més contingut per a tu