Dissabte 30 persones i els seus acompanyants podran assistir a la presentació dels vins Estones de Mishima dirigida pels components del grup musical que són els seus creadors. A banda de gaudir dels vins també interpretaran unes quantes cançons en format acústic. Els primers a comprar 1 caixa (6 unitats) del seu vi, ja disponible a les botigues de El Petit Celler i a la seva web tindran l´assistència assegurada. La presentació tindrà lloc de 17:00 a 18:30 a la Taverna 1913, situada a la Plaça Major de Manresa.

El mateix dissabte, El Petit Celler organitza la 6ª edició de la Festa Popular dels Vins Catalans, a la plaça Major. Hi haurà més de 30 cellers de 9 Denominacions d´Origen de Catalunya i es podran tastar més de 100 vins blancs, rosats i negres de gran qualitat, així com també d'algun cava, amb l'objectiu de donar a conèixer tant els diferents cellers com els seus vins.

A la botiga de Manresa ja disposen de tiquets a un preu de 6,00 € (anticipat 5€ euros fins el dia 15 de juny). Amb la compra del tiquet s'obsequiarà amb una copa de vi de qualitat i es podran degustar 5 vins diferents.