Gairebé la meitat de Manresa està, en aquests moments, sense el servei diari de repartiment de correspondència de Correus, ha denunciat el sindicat CGT. Sis dies després que el Sindicat Independent Professional de Correus i Telègrafs (SiPcte) denunciés que una quarta part de la plantilla estava de baixa o de vacances, la situació no ha millorat, sinó que s'ha agreujat, assegura ara la CGT.

Segons aquest sindicat, la ciutat està dividida en 38 zones de repartiment. El servei es manté en 23, mentre que a la resta no es reparteix cada dia. L'embús provoca que en aquests moments s'acumulin a l'edifici de Correus de la plaça d'Espanya 1.500 certificats i paquets i 20.000 cartes ordinàries. Alerten que la situació pot empitjorar de cara a la campanya de Nadal, quan s'incrementa la feina.

La CGT també ha denunciat que perillen les obres de remodelació que es fan a l'oficina de la plaça d'Espanya. L'empresa contrac-tada per fer-les, la multinacional Assinia, fa dos mesos que no paga la nòmina als treballadors.