Segueix-nos a les xarxes socials:

La pista de gel de Sant Domènec s'inaugurarà aquest proper dissabte

Els treballs per instal·lar l'equipament estan gairebé enllestits

La pista de gel de Sant Domènec s'inaugurarà aquest proper dissabte

La pista de gel de la plaça Sant Domènec de Manresa estan gairebé enllestides. L'equipament es posarà en marxa aquest dissabte, i s'hi estarà fins passades les festes de Nadal.

Aquests dies els operaris estan habilitant l'espai que l'envoltarà i acabar d'equipar la pista que ocupa més de mitja plaça i desperta la curiositat de tothom qui hi passa. Una part de les instal·lacions s'han ubicat sobre la font ornamental de Sant Domènec.

Prop d'un centenar de comerços i vuit aparcaments de la ciutat participen en la campanya de promoció "Nadalant" de la qual forma part la pista de gel. Els establiments comercials regalaran un tiquet-descompte per poder patinar a la pista. Amb els tiquets l'entrada costarà un 50 % menys del preu oficial. Un cop segellat també donarà l'oportunoitat a l'usuari d'aparcar gratuïtament una hora en qualsevol dels pàrquings adherits a la promoció. Es tracta de La Farola, Catalònia, Centre Històric, Reforma, 4 Cantons, Puigmercadal, SAM i Europa.

Tothom qui imnpli el tiquet amb les seves dades i el dipositin a una bústia que s'instal·larà a la pista podrà entrar en un sorteig d'un abonament per veure l'ICL Manresa de bàsquet, 10 entrades per a espectacles al Kursaal i 20 entrades als cinemes Bages. El sorteig es farà el 14 de gener a les 7 de la tarda, i la pista tancarà portes l'endemà.

Prem per veure més contingut per a tu