El grup de treball de feminismes de la CUP de Manresa ha organitzat la presentació de la Plataforma d'afectades per l'institut Català d'avaluacions mèdiques. La presentació es farà el divendres 13 de gener a les 19:30h a l'Ateneu Popular la Sèquia, (c/Amigant, 10) de Manresa.

La Plataforma d'afectades per l'institut Català d'avaluacions mèdiques (PAICAM), es va constituir el 13 de gener de 2016 "amb l'objectiu de visualitzar el tracte inhumà i el funcionament injust d'aquest organisme avaluador de la sanitat catalana, que s'ha agreujat els darrers anys amb les retallades".

Segons la PAICAM, cada vegada les baixes són més restrictives, així com els criteris per atorgar pensions d'invalidesa, i el context d'atur i precarietat laboral en augment situa les persones malaltes sovint al llindar de l'exclusió social.

Des del grup de treball de feminismes de la CUP de Manresa volen "donar veu a aquestes persones que davant la situació de mercantilització de la salut, davant de la restrucció de les invalideses i davant del maltractament i qüestionament constant cap a les persones malaltes, van decidir coordinar els seus esforços per denunciar una injustícia que afecta al conjunt de la societat".