Tres dels deu centres educatius que han estat premiats a la 5a Mostra de projectes emprenedors de la formació professional a Catalunya són de Manresa: les escoles Agrària i Joviat i l'institut Guillem Catà. L'any passat van ser dos els centres educatius manresans premiats.

L'Escola Joviat ha guanyat el primer premi al Projecte amb la millor idea en grau mitjà. Es tracta d'un joc per aprendre a relacionar components actius amb medicaments comercials de forma lúdica, «Memory Farmacs».

El projecte «Safra», de l'Escola Agrària de Manresa, ha obtingut el primer premi al Projecte més viable en grau mitjà. És una producció ecològica de llegums, cereals i safrà del Moianès que dóna resposta a la demanda de diferents farines. També ha obtingut el segon premi al Projecte amb la millor idea. S'han premiat amb segons i tercers premis els instituts Guillem Catà, Monstià i La Garrotxa.

L'objectiu de la Mostra és promocionar els millors treballs emprenedors realitzats per alumnes de formació professional.