Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrenquen les festes d'estiu de Valldaura, que ofereixen una vintena d'actes

L'activista i coordinador d'El Galliner, Joan Morros, farà el pregó avui a 2/4 de 9 del vespre

Avui divendres arrenquen les festes d'estiu del barri manresà de Valldaura, que durant el cap de setmana oferiran una vintena d'actes.

Les festes s'iniciaran amb l'obertura de l'exposició «Vestits antics», a les 4 de la tarda. Dissabte i diumenge es podrà visitar de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

La programació d'aquesta tarda oferirà música en directe amb José Luis, al casal La Nostra Llar i, a les 6 de la tarda, començarà un espectacle infantil per gentilesa de GlobusBar, seguit de xocolatada, un partit de bàsquet i, a 2/4 de 9 del vespre, el pregó de les festes, que anirà a càrrec del gestor cultural i coordinador d'El Galliner, Joan Morros. Després, classe de zumba a la pista i concert dels Itzipa. El gruix dels actes tindrà lloc el cap de setmana i presenten una oferta variada.

Dissabte,a 2/4 de 10 del matí hi haurà un passacarrers i a l'exposició «Vestits antics», s'afegirà una mostra de manualitats. A 2/4 d'11, espectacle infantil i una hora més tard festa d'escuma seguida de concert-vermut. A les 6 de la tarda, espectacle a càrrec de MTM i campionat de billar, a les 9 del vespre sopar popular seguit de l'espectacle musical Els hits de la teva vida i castell de focs làser.

Diumenge, a les 8 del matí, torneig de petanca; de 10 a 12, matinal de country a la pista poliesportiva, concurs de dibuix i un altre concert-vermut. Per acabar, a 2/4 de 6 de la tarda, exhibició de dansa d'alumnes de Julieta Soler, i a 2/4 de 8, botifarrada popular.

Prem per veure més contingut per a tu